Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σπέρμα και αίμα, τα λιπαντικά της Ιστορίας

Γράφει ο Βαγγέλης Γεωργίου

Η Βιέννη στο ξημέρωμα του 20ου αιώνα ήταν εντυπωσιακή. Η κεντρική λεωφόρος Ρίνγκστρασσε γεμάτη με πρωτόγονα αυτοκίνητα και άμαξες με πανέμορφα άλογα που μεταφέρουν κυρίες με εξαίσια ενδύματα. Αυτοκρατορικά Βαλς και γυναίκες που ενθουσιάζονται με ένστολους. Και φυσικά το χαρακτηριστικό στρατοκρατορικό πνεύμα που χαρακτήριζε παραδοσιακά το έθνος. Ένα έθνος που ακόνιζε τα νύχια του για την επερχόμενη σύγκρουση. Στρατός και υπηρεσίες πληροφοριών ετοιμάζονταν πυρετωδώς. Στην αυστροουγγρική αυτοκρατορία αρχηγός της Αντικατασκοπίας ήταν ένας νέος και όμορφος συνταγματάρχης ο Άλφρεντ Ρεντλ. Ο Άλφρεντ με εξαιρετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης ήταν μοναδικός στη δουλειά του αλλά είχε δύο αδυναμίες: τα κομψά ρούχα και τους άνδρες. Επισκεπτόταν ιδιαίτερα καμπαρέ αναζητώντας εκείνη την τεστοστερόνη που θα ξεδιψάσει το «αδύναμο» κορμί του. Την περίοδο εκείνη ήταν που λάτρευε όσο τίποτα άλλο να «ιππεύει» έναν αξιωματικό του ιππικού. Οι συμπατριώτες και συνάδελφοί του δεν γνώριζαν τίποτα για τον ισχυρό άνδρα του στρατού και ευτυχώς για τον ίδιο. Οι Ρώσοι όμως, οι εχθροί της Αυστρίας, τον είχαν πάρει χαμπάρι και φυσικά τον εκβίασαν. Όταν ξέσπασε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος οι Ρώσοι ξέρανε τα πάντα για τους Αυστριακούς. Ο ομοφυλόφιλος Ρεντλ εξαγόρασε τη μυστικότητα της ομοφυλοφιλίας του πουλώντας τα κρατικά-στρατιωτικά μυστικά στους Ρώσους. Η αδυναμία του Άλφρεντ στο ισχυρό φύλο επηρέασε μυστηριωδώς την έκβαση του πολέμου δημιουργώντας απογοήτευση και πίκρα σε εκατομμύρια Γερμανούς.

Ανάμεσα σε αυτούς τους «αγανακτισμένους» ήταν και ένας βετεράνος των χαρακωμάτων που του άρεσε να ζωγραφίζει και όποτε είχε κάψες επισκεπτόταν καμιά πόρνη για να ξεδίνει. Κάποτε πήγε με μια εβραία του βιενέζικου υποκόσμου η οποία τον κόλλησε σύφιλη. Μεγάλο λάθος. Ήττα στον πόλεμο και μόλυνση από μια εβραία «σκρόφα» συνδέθηκαν κάπως περίεργα στο μυαλό του δίνοντας μια εξήγηση της στρατιωτικής ήττας: Οι εβραίοι φταίνε για όλα, σου τη φέρνουν πισώπλατα παντού και πάντα και φυσικά στο «πεδίο μάχης» κρεβάτι. Αυτός ο ζωγράφος με το μικρό μουστάκι έγινε ο ισχυρός φωνακλάς καγκελάριος εξοντώνοντας εκατομμύρια εβραίους και κάνοντας το μεγαλύτερο πόλεμο  της Ιστορίας με όλο το κόσμο. Ωστόσο στο αντίπαλο στρατόπεδο στις ΗΠΑ ήταν ένας γυαλάκιας αμερικανός διπλωμάτης με χαμόγελο crest που θαύμαζε μυστηριωδώς τον γερμανό πρώην ζωγράφο.

Ο επί πτωμάτων Μίστερ Τζόε Κέννεντι έκανε μπίζνες και μιλούσε στα μουλωχτά με τον Χίτλερ, κρυφά από την κυβέρνησή του. Τους δύο άντρες τους ένωνε ο αντισημιτισμός και τους διαφοροποιούσε κάτι άλλο: Ο Τζόε δεν πλήρωνε ποτέ πουτάνες του υποκόσμου αλλά βεντέτες του κινηματογράφου. Κάποτε κουτούπωνε στο γιωτ του την ηθοποιό Γκλόρια Σβάνσον ενώ τους έπαιρνε μάτι ένας από τους γιούς του ο Τζόε. Και επειδή το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει ο μικρός μεγάλωσε και ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του: οι Κένεντι δεν χρειάζονται στρατηγική και προπαρασκευαστικό φλερτ στην προσέγγιση. Γαμάνε και τελειώνουν γρήγορα. Μετά από πολλά χρόνια ο ματάκιας Τζό Κένεντι θα έκανε περήφανο τον πατέρα του κερδίζοντας την αμερικανική Προεδρία και στριμώχνοντας την παγκόσμια σεξοβόμβα με βυζιά «τσιμέντο» και μυαλό «σουρωτήρι» η οποία θα του έδινε τους πιο σύντομους οργασμούς και ένα «happy birthday Μr President» σε έκδοση πορνό.

Θυμηθείτε ότι φτάσαμε στα 1960 και αναμείνατε γιατί η ιστορία συνεχίζεται..

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.sex&id=7169

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στέλιος Καζαντζίδης και Βασίλης Τσιτσάνης

Ο Βασίλης Τσιτσάνης Ο  Βασίλης Τσιτσάνης  υπήρξε ένας σημαντικός λαϊκός δημιουργός. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 18 Ιανουαρίου του 1915 και έφ...